e
Banner

Etiketler: reysaş lojistik



Reysaş Lojistik şirket hisselerini toplayacak !


Yayın: 13-11-2012
Kategori: Lojistik

İMKB'de oluşan fiyatın şirketin gerçek değerini yansıtmadığını düşünün Reysaş, hisse geri alımı için düğmeye bastı





Reysaş İzmir'de lojistik depo için izni aldı!



Reysaş GYO İzmir lojistik deposu için EPDK ve Gediz Elektrik İşletmesi' ne müracaat etti ve 250 kWp kapasiteli, yıllık yaklaşık 750.000 kWh/yıllık güneş enerjisi üretimi izni aldı.





Reysaş çevreci kimliğini 5 projeyle güçlendirdi


Yayın: 28-09-2016
Kategori: Yeşil Lojistik

Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rasih Boztepe, depolarının çatılarına kurdukları GES tesisleriyle yılda 3.325.000 kWh elektrik ürettiklerini ve karbon salınımını ise 1810 ton azalttıklarını belirtti.




Reysaş Lojistik, filosunu 50 adet F-MAX ile genişletti


Yayın: 12-12-2019
Kategori: Ticari Araçlar

Reysaş Lojistik, filosunu tam 50 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile genişletti. 




Reysaş Lojistik Avrupa’ya Marmaray’dan ulaşacak



Lojistik sektöründe imza attığı ilk’lerle dikkatleri üzerine çeken Reysaş Lojistik, “yarının işi diyerek” ciddi yatırımlar gerçekleştirdiği demiryolu taşımacılığında tarihe geçen bir adıma daha imza attı. Marmaray’dan ilk ihracat blok trenini geçiren şirket, ikinci bir proje için de çalışma yürütüyor. Marmaray’dan geçecek ikinci treni Anadolu’dan kaldıracaklarını belirten Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, filo yatırımına devam ederken, Köseköy’de bulunan terminallerini aktif şekilde kullanıma açacaklarını söyledi. 




Reysaş, daha hızlı operasyonlar için Tırsan'ı seçti



Tırsan, Covid-19’a karşı tüm güvenlik önlemlerini alarak Tırsan Adapazarı fabrikasında, lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Reysaş Logistics’e teslimat töreni gerçekleştirdi. Yapılan törende Tırsan, firmaya 25 adet Tırsan Perdeli Mega ve 5 adet Tırsan Çift Katlı Frigo treyler teslim etti.